HOZZÁSZÓLÁSOK

2020-09-29

[2011-03-08 21:00]

  Pécsre jön a MAT-E-BUSZ!

Iskolabusz

A bécsi Francia Líceum iskolabusza, 33 mindenre elszánt kutató diákkal és tanáraikkal, Camille Armand-al, Yonnel Arrouas-szal, és Clemens Hupka-val a fedélzetén, 2011. március 19-én, reggel 9 órakor gördül be Pécs városába.

A középiskolás tudósok közép-európai matematikai kalandozásuk végállomásaként azért választották Pécset, hogy ne kelljen hazamenniük anélkül, hogy az ÉlményMűhely Mozgalom az ÉlményKözpontú Matematika-oktatásért tevékenységébe belekóstoltak volna!

Az ÉlményMűhelynek otthont adó Apáczai Nevelési Központban már várja őket Turi Katalin, az intézmény főigazgatója és Szabó Ildikó matematika-fizika szakos tanár, az ÉlményMűhely szakmai vezetője, valamint az ÉlményMűhely két tettrekész aktivistája, dr. Stettner Eleonóra, a Kaposvári Egyetem Matematika Tanszékének vezetője, és dr. Vörös László, a Pécsi Tudományegyetem tanára és az ÉlményMűhely kedves tolmácsa, Besenczi Alexandra, angol tanár.

A szombati menü, a′la ÉlményMűhely: papírszobrászat, Escher-képek 3D-ben, és természetesen ZomeTool, minden mennyiségben!

A program szervezője a Méthode d′Apprentissage des Théories mathématiques en Jumelant des Établissements pour une Approche Nouvelle du Savoir (Franciaország), amely az utóbbi időszak legjelentősebb kutató diák konferenciáját készíti elő Bécsben. A francia diákok és az ÉlményMűhely találkozása az előkészítő projekt része.

HOZZÁSZÓLÁSOK  (0)


ÚJ HOZZÁSZÓLÁS

Név:*
E-mail:
Web:
Hozzászólás:*
Mennyi három meg három?