HOZZÁSZÓLÁSOK

2020-07-11

[2010-02-07 07:54]

  A Bridges San Francisco-ban

Pécs városa, mint a Bridges Világkonferencia házigazdája mutatkozott be San Francisco-ban.

Az idei pécsi kultúrfővárosi évad egyik nagyszabású rendezvénye, a Bridges Pécs 2010 Világkonferencia is bemutatkozott az USA legjelentősebb matematikai rendezvényén, a 6000 résztvevős Joint Mathematics Meetings elnevezésű konferencián. A látogatók sokaságát vonzó  eseményen Reza Sarhangi, a Bridges Organization elnöke mutatta be a 2010. júliusában a Pécsi Kulturális Központtal együttműködésben megrendezendő Bridges Világkonferencia meghívófilmjét, amelyben Magyarország és Pécs művészeti és tudományos értékeiből kaphattak a résztvevők ízelítőt. A szervezet elnöke a jelenlévőknek személyesen beszélt a 2008-ban Pécsett szerzett élményeiről, és a pécsi konferenciához kapcsolódó programokról.

Reza Sarhangi

Reza Sarhangi a Pécs Ars GEometrica 2008-on

A szakmai program mellett ismeretterjesztő  és művészeti-tudományos kiállításokat, filmes, zenei és színházi eseményeket is felvonultató pécsi Bridges nem csak a matematikai összefüggéseket kutató szakembereknek szolgál majd meglepetésekkel. A Bridges Családi Napja és Művészeti-tudományos Vására is számos érdekességet ígér, hiszen ott a konferencia 30-40 országból érkező résztvevőinek munkáival, s magukkal az alkotókkal is találkozhatunk.

Reza Sarhangi képes beszámolója az eseményről.

HOZZÁSZÓLÁSOK  (1)


1.    zsu zsa    [2010-03-10  00:23]

bámulok: remek, remek csak pécsre nem kellett volna ellátogatnom közben gyakorlatilag átvették az uralmat a vak ondokok ugart ondanak a vakok a városból hol lesz így a bridges akkor nos? vegetatív csatornarendszerekben? túrónyomaték: eutropa fulltúrális kőtárosa


ÚJ HOZZÁSZÓLÁS

Név:*
E-mail:
Web:
Hozzászólás:*
Mennyi három meg három?